Toepassing van Roestvrij staalrol in Industrie.

April 10, 2023
Laatste bedrijfscasus over Toepassing van Roestvrij staalrol in Industrie.

Van de toepassing van de industrieanalyse van de roestvrij staalrol, de huidige de automobielindustriegroei van een toepassing van de roestvrij staalrol. In het laatste decennium, is de consumptie van roestvrij staalrol in Japanse auto's van 10 kg tot 30 kg gemiddeld gestegen, en de Verenigde Staten hebben 40 kg overschreden.

 

De bussen, de metro's, het hoge snelheidsspoorwegvervoer en andere openbaar vervoervoertuigen worden wijd gebruikt in roestvrij staalrollen. De industrie van het het huistoestel van China is een potentiële grote markt voor de toepassingen van de roestvrij staalrol. Bovendien jaar na jaar ook stijgt de roestvrij staalrol in de industriële structuur, de milieubescherming en de waterindustrie, bouwnijverheid, de industriële faciliteitenvraag.

 

 

1. Voertuigen/de automobielindustrie

Dit is een snelgroeiende toepassing van de roestvrij staalrol. De plaat van de roestvrij staalrol structuur de met hoge weerstand van het productielichaam kan het gewicht van de auto beduidend verminderen, de sterkte van de lichaamsstructuur verbeteren, kan het voertuig door de plaat van de roestvrij staalrol onderhoudskosten en decoratieve delen drukken.

 

Bovendien heeft de roestvrij staalrol het voordeel om chloride tegen ionencorrosie en hittebestendigheid zich te verzetten toe te schrijven aan automobiel uitlaatsysteem. De automobielindustrie is de sleutel aan de ontwikkeling van de toepassingen van de roestvrij staalrol.

 

 

2. De watervoorzieningsindustrie

Tijdens watervervuiling, zijn zijn opslag en vervoer meer en meer betrokken. Een groot aantal praktijken heeft die voorbereiding van de roestvrij staalrol, opslag, vervoer, waterreiniging en regeneratie, zoals de betere keus van de ontziltingsindustrie bewezen.

 

Zijn voordelen zijn: de corrosieweerstand, aardbevingsweerstand, water, hygiëne (roest, groen koper), lichtgewicht (1/3), minder onderhoud, lange levensduur (kan 40 jaar worden gebruikt), de lage kosten van de het levenscyclus (LCC), behoort tot de groene milieubescherming materialen kan worden gerecycleerd.

 

 

3. De bouw

Dit was één van de vroegste gebieden van de toepassing van de roestvrij staalrol. Momenteel in de de bouwdecoratie, wordt de plaat van de roestvrij staalrol hoofdzakelijk gebruikt voor de buitenmuur van het high-rise gebouw, de interne en externe kolomdeklaag, de leuning, de vloer, het liftpaneel, de deur en het venster, de gordijngevel, de interne en externe decoratie en het het werkstuk. Na oppervlaktebehandeling, lost de kleur, het met een laag bedekken van de roestvrij staalrol, het probleem, zoals vingerafdrukken op, nadat het contact verder de waaier van de roestvrij staaltoepassing gemakkelijk maakt uitbreiden zich.

 

 

4. De milieubescherming industrie

Van de van het industrieel afvalgas, afval en behandeling van afvalwater het roestvrije staalrollen van de installatiesopbrengst. Verzet me tegen het procédé van de het rookgasontzwaveling van het zwaveldioxyde, en vereisen de chloride ionencorrosie, het ijzerion, de absorptietoren, de koeler, enz.-de Pomp, klep, verwarmingspijp een duplexroestvrij staalrol en austenitic roestvrij staalrol van uitstekende kwaliteit.